Tee Time Tuesday

Tee Time Tuesday är en föreningsaktivitet i Föreningen Discgolf Nässjö, i form av veckogolf. Vi ser det som ett träningstillfälle där vi lär oss av varandra samtidigt som vi spelar en runda.

Om du inte är medlem så får du vara med två gånger, från tredje gången krävs medlemskap.

Anmälan & upplägg

Vi använder Tjing för både anmälan och att hålla koll på scoren. Anmälan sker alltså via tjing.se. Att skaffa ett konto där är helt kostnadsfritt, och gör administrationen väldigt mycket enklare för oss.

Vi har fyra klasser på Tee Time, MPO (mixed), FPO (dam), MJ15 (mix junior <15), och FJ15 (dam junior <15). Genom att vi har flera klasser är vår förhoppning är att tröskeln att vara med ska vara så låg som möjligt.

Vi spelar i lottade grupper om 4 personer i varje grupp. Grupperna presenteras på Tjing senast 17.15. Spelstart 17.30. Du väljer själv om du vill värma upp vid träningskorgen, eller om du går direkt till ditt starthål.

Övrigt

I de fall klubben erbjuds vara med i lagtävlingar eller liknande med begränsat antal deltagare från föreningen erbjuds deltagande i första hand till de med bäst snitt (6 bästa rundorna).

Följande riktlinjer gäller

Resultat & leaderboard

Alla resultat finns på Tjing.

Länk till leaderboard: https://tjing.se/event/7b2c44b4-e4c2-4709-9f84-298ef4d54787/tourleaderboard