Tee Time Nässjö

FÖRSTA TILLFÄLLET 2023:
Tisdag 11/4

Tee Time är en föreningsaktivitet i Föreningen Discgolf Nässjö, i form av veckogolf. Vi ser det som ett träningstillfälle där vi lär oss av varandra samtidigt som vi spelar en runda.

Tee Time Nässjö spelas både tisdagar och söndagar.

Om du inte är medlem så får du vara med två gånger, från tredje gången krävs medlemskap.

Anmälan & upplägg

Vi använder Tjing för både anmälan och att hålla koll på resultat. Anmälan sker alltså via tjing.se. Att skaffa ett konto där är helt kostnadsfritt, och gör administrationen väldigt mycket enklare för oss.

Vi använder oss av två ”klasser” i Tjing, MPO (mixad dam/herr) och FPO (dam). Dessutom finns möjlighet att välja att vara med i en Acepott (10 kr). Om du får ace så vinner du 300 kr presentkort på Discsport.

Vi spelar i lottade grupper om 4 personer i varje grupp. Vi samlas på utsatt starttid för en kort genomgång, och avslutar med att återsamlar vi träningskorgen efter rundan. För de som vill spela om bagtags så ser man till att vara på plats i god tid till samlingen.

Övrigt

I de fall klubben erbjuds vara med i lagtävlingar eller liknande med begränsat antal deltagare från föreningen erbjuds deltagande i första hand till de med bäst snitt (6 bästa rundorna).

Resultat & leaderboard

Alla resultat finns på Tjing.