Bli medlem/förläng medlemskap

Medlemsavgiften för säsongen 2021 är 150 kr för alla över 18 år. För barn ungdomar under 18 år är medlemsavgiften 50 kr.

Bli medlem här

Även ni som förlänger ert medlemskap följer punkterna nedan.

1. Fyll i dina uppgifter i medlemsformuläret. Formuläret är direkt kopplat till Idrottonline. Första frågan i formuläret – Typ av medlemskap – har ingen betydelse för vår förening. Det spelar ingen roll vilket du väljer där.
  2. Swisha medlemsavgiften till 123 305 54 98. 150 kr för alla över 18 år, 50 kr för alla under 18 år.

Om du inte har möjlighet att betala via swish, kontakta Föreningen Discgolf Nässjö via Facebook Messenger eller via e-post, info@discgolfnassjo.se.

Medlemsförmåner

Insamling av personuppgifter

Personuppgiftsansvarig är föreningens ordförande, Henrik Kensén, som nås via henrik.kensen@discgolfnassjo.se.

Föreningen samlar in och sparar medlemmarnas namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer I Riksidrottsförbundets plattform Idrottonline, i samband med ifyllnad av personnummer görs ett uppslag mot folkbokföringen. Anledningen till insamlandet är att upprätthålla ett medlemsregister, och att kunna kontakta resp. medlem.
Läs mer om hur Idrottonline hanterar personuppgifter.

Personuppgifter delas inte med tredje part, om inte medlemmen gett sitt medgivande i varje unikt fall.

Respektive medlem har rätt att, få tillgång till sina personuppgifter, få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta i så fall personuppgiftsansvarig.

Vi sparar personuppgifter så länge personen är medlem, om inte medlemskapet förlängs så tas personuppgifterna bort inom 3 månader.

Eventuella klagomål gällande vår hantering av personuppgifter lämnas till Datainspektionen.