Bli medlem/förläng medlemskap

Medlemsavgiften för säsongen 2022 är 150 kr för alla över 18 år (födda 2003 och tidigare). För barn ungdomar födda 2004 och senare år är medlemsavgiften 50 kr.

Familjemedlemskap kostar 300 kr, och inkluderar två vuxna + alla barn boende i samma hushåll.

Bli medlem här

Även ni som förlänger ert medlemskap följer punkterna nedan.

Vid familjemedlemskap fyller ni medlemsformuläret en gång för varje person. Vi behöver få in personuppgifter för alla medlemmar.

1. Fyll i dina uppgifter i medlemsformuläret. Formuläret är direkt kopplat till Idrottonline. Första frågan i formuläret – Typ av medlemskap – har ingen betydelse för vår förening. Det spelar ingen roll vilket du väljer där.
  2. Swisha medlemsavgiften till 123 305 54 98. 150 kr för alla över 18 år, 50 kr för alla under 18 år, alternativt 300 kr för familj.

Om du inte har möjlighet att betala via swish, kontakta Föreningen Discgolf Nässjö via Facebook Messenger eller via e-post, info@discgolfnassjo.se.

Medlemsförmåner

Insamling av personuppgifter

Personuppgiftsansvarig är föreningens ordförande, Jonas Gustavsson, som nås via jonas.gustavsson@discgolfnassjo.se.

Föreningen samlar in och sparar medlemmarnas namn, personnummer, e-postadress och telefonnummer I Riksidrottsförbundets plattform Idrottonline, i samband med ifyllnad av personnummer görs ett uppslag mot folkbokföringen. Anledningen till insamlandet är att upprätthålla ett medlemsregister, och att kunna kontakta resp. medlem.
Läs mer om hur Idrottonline hanterar personuppgifter.

Personuppgifter delas inte med tredje part, om inte medlemmen gett sitt medgivande i varje unikt fall.

Respektive medlem har rätt att, få tillgång till sina personuppgifter, få felaktiga personuppgifter rättade. Kontakta i så fall personuppgiftsansvarig.

Vi sparar personuppgifter så länge personen är medlem, om inte medlemskapet förlängs så tas personuppgifterna bort inom 3 månader.

Eventuella klagomål gällande vår hantering av personuppgifter lämnas till Datainspektionen.